Fotballsko, kvalitet til riktig pris

Jeg har en intensjonsavtale med en kar som heter Alberto om å få til noe fotball her. Det beste fotballaget i Tulkarem har faktisk gått til topps i en Vestbreddenturnering, men Alberto fra Italia mener at det sannsynligvis ikke er avskrekkende nivå vi snakker om. Jeg skal ikke ta samme tonen før jeg vet at jeg ikke ligger med hetetokter under en innbytterbenk og drømmer om slapps på Lassa III ti minutter ut i økten. Det får heller bli en bonus hvis jeg har en fremtid som fotballproff på Vestbredden.

For å ruste meg til fotballdaten, som ikke er tidfestet enda, la jeg i vei på jakt etter fotballsko i dag. På andre forsøket fant jeg en butikk med rette størrelsen i merket Lotto. Erik Thorstvedt utalte en gang, fritt etter hukommelsen: Det nytte ikkje uten Lotto. Med en sånn anbefaling forsto jeg umiddelbart at dette var ypperste kvalitet. Da var det bare å cashe ut, for jeg liker ikke pruting. Jeg mente å ha hørt snakk om 120 NIS (ca 165 NOK) og betalte det. Det virket som om selgerne var fornøyd med handelen og gav meg sokkene jeg hadde brukt for å prøve skoene med på kjøpet (forståelig nok egentlig). De gav meg også uoppfordret 20 NIS tilbake. Da jeg så tilbake gjennom glassdørene etterpå, lo hele gjengen som om Mr. Bean himself hadde vært innom. Ja, ja, en kan jo ikke alltid gjøre gullkantete forretninger, tenkte jeg i midt stille sinn. Med 37 varme ute, sol og fuktig middelhavsluft var jo uansett klimaanlegget i skobutikken verdt halve prisen trøster jeg meg med.

Football shoes

Fotballskoene oppstilt i hagen klare til bruk, men hagen er forbudt område for sånt 

Senere viste det seg at jeg hele tiden så helt dust ut på håret takket være solbrillene som jeg hadde satt fra meg på hodet for anledningen. Se for deg på-tvers-hanekammen som er så populær i enkelte science fiction serier. Kanskje handelen var god allikevel og at personalet sto for dagens bragd da de klarte å undertrykke følelsene og holde latterbrølet tilbake?

1 Response to “Fotballsko, kvalitet til riktig pris”


  1. 1 Oddrun juli 27, 2007, kl. 10:59 pm

    Hahaha, synes du kunne publisert et bilde av deg med sveisen også:D

    Kan forresten melde at du ikke har gått glipp av så masse gladmat på gladmatfestivalen. Vanskelig for selv den gladeste mat å være glad i surt vær. Men Stavanger er jo et herlig sted for det.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
English version     Se videoer

Mest populært i det siste

Kategorier .

juli 2007
M T O T F L S
« jun   aug »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

%d bloggere like this: